Doelgerichte marketingcampagnes

voor elk nieuwbouw-, transformatie of wederverhuurproject

Een opvallende advertentiebanner

Een vaste premium positie waardoor uw bereik vele malen groter is. De banner wordt gedurende de looptijd van de campagne op een vaste premium positie vertoond op de resultatenpagina's van Pararius. In tegenstelling tot losse woningplaatsingen zakt de advertentie niet in de zoekresultaten.

 

De advertentie heeft een premium uitstraling zodat deze extra opvalt tussen de reeds geplaatste woningadvertenties. Daarnaast bepalen wij gezamenlijk de meest relevante pagina's waar de banners zullen worden vertoons, compleet afgestemd op de beoogde doelgroep van uw project.

 

Een uitgebreide
projectpagina

Wij genereren een op maat gemaakte, professionele landingspagina voor woningzoekers waar vanuit de opvallende advertentiebanners naar wordt gelinkt. 

 

Tevens biedt de projectpagina ruimte voor een uitgebreide presentatie middels Matterport video's, 360 graden foto’s, is er een duidelijke tijdlijn vermeld en zijn er duidelijke conversie knoppen aanwezig die leiden tot inschrijvingen van geïnteresseerden in het project.  

 

Tussentijdse aanpassingen zijn altijd mogelijk. Via de landingspagina kan men zich via het Pararius inschrijfformulier, of via een eigen (externe) projectsite inschrijven. Wij kunnen UTM tags toevoegen zodat het verkeer en de conversies in Google Analytics kunnen worden doorgemeten.

Profile Targeting
via social media

Met doelgerichte retargeting op de social media kanalen van Pararius (Facebook en Instagram), is het mogelijk om specifiek publiek dat Pararius reeds heeft bezocht, terug te leiden naar de landingspagina van een nieuwbouwproject. 

 

Hierbij kunnen wij targeten op een specifieke doelgroep (denk hierbij aan gezinnen, expats, studenten etc.) en de campagne op gezette tijden op desktop, mobiel en/of tablet tonen.

De voordelen
op een rij

Onze banners zijn te vinden op een vaste premium positie, om zo optimaal zichtbaar te zijn voor de woningzoeker.

Bereik zowel de Nederlandse woningzoekers als de woningzoeker van buitenlandse komaf via onze zestalige website.

Voorkom onnodige marketinguitgaves voor websites waar onvoldoende relevant verkeer op komt.

Persoonlijke benadering, korte lijnen en een team dat met je mee denkt. 

Benieuwd hoe wij
kunnen helpen?

Blaak 555
3011 GB Rotterdam

 © 2022 Pararius Nieuwbouw